Birkemosegaard Køkken

Om Birkemosegaard

 
 

Om Birkemosegaard

Birkemosegaard er et biodynamisk landbrug på Sjællands Odde. Grøntsager, Hvede, Byg, Rug, frugt, bær og en dejlig gødningsgivende kvægbestand på ca 110 dyr.  

Gården leverer grøntsager til restauranter, institutioner og fødevarefællesskaber og direkte til private kunder i Odsherred, Roskilde, Storkøbenhavn og Nordsjælland. Den ugentlige “Torsdagskasse” kan afhentes på "afhentings" adresser i det meste af København eller modtages hjemme privat over hele landet.

bestil via birkemosegaard.dk

I Foråret 2017 åbnes der nyt Køkken og spisested på gården drevet af Martin Kvedéris og Marie Hertz.

 
 

På gården

Birkmosegaard er ejet og drevet af Kung og Jesper Andersen, der er fjerde generation på gården. Jesper står for driften af landbruget med ca til 10 ansatte. Kung styrer gårdbutikken, regnskaber, kunder og leverandører. Tove Andersen der er forrige generation står for blomsterhaven og Benjamin på 13 hjælper til overalt.

 

gårdeN & BYEN

Gennem et tæt samarbejde med restauranter og butikker i byen nyder vi at komme til byen og lave arrangementer med mad eller grøntsager og dele ud af 4 generationers viden om landbrug, dyrking, afsætning, økologi, biodynamik og håb for fremtiden. 

 

 
 

Køkkenet på gården

Birkemosegaard Køkken er drevet af Martin Kvedéris og Marie Hertz. Marie er født med en grydeske i hånden og har hele sit liv arbejdet med formidling af mad og bæredygtig dyrkning i land og by. Martin er vokset op tæt ved gården og er vendt "hjem" for 5 år siden og har siden arbejdet med nye initativer på gården, der nu munder ud i Birkemosegaard Køkken. 

 

Læs mere

Trænger I en til tur på landet og lidt jord under neglene eller har I andre idéer er I velkomnte til at kontakte os. Se info nederst på siden.