Birkemosegaard Køkken

Koloni og B&B

Book overnatning på kolonien når du spiser i køkkenet eller som gæst på Odden - B&B eller som samlet selskab - læs mere her

 
 

Koloni og B&B

For Bed & Breakfast gæster eller for hele familier og selskaber. 

Den gamle pigekoloni ligger en gåtur fra gården og kan jo kombineres med et besøg i Køkkenet. Kolonien er et gammelt H-formet træhus, bygget i svensk stil med store vinduespartier, køjesenge, spise- og opholdssale med pejse. Huset er præget af vejr og vind igennem de sidste 60år og mange af de oprindelige “detaljer” er bevaret, hvilket bevæger filantropen og bekymrer håndværkeren.


På kolonien er der 20 sovepladser fordelt ved:
 5 værelser med køjesenge
 1 dobbeltværelse
 1 gruppe/familieværelse med 8 sovepladser i  køjesenge

2 toiletter

2 badeværelser (fællesbad og et enkeltbad)

1 stort køkken og spisestue

3 store opholdsrum og to pejse.


Rundt om kolonien er der en fin grøn have med massere af frugttræer og brombær - her kan der sættes telt op mm.

Der er adgang til vandet via markvej på Kattegatsiden - ca 200m og mod Sejerøbugten et lille stykke på vej, ignennem Overby - ca 1km. 

Når kolonien lejes, er det som udgangspunkt med rengøring og opvask, opredte senge, service og morgenmad fra Birkemosegaard.

Kontakt os for booking og nærmere oplysninger på

kontakt@birkemosegaardkokken.dk

+45 22141977

 
 

B&B

Kolonien tilbyder B&B i de smukke gamle værelser, hvor man som gæst kan overnatte og få morgenmad serveret kl. 8.30 - også blot for en enkel overnatning. Pris pr. nat: Voksen: 400kr. Barn: 250kr (0-12 år)

 

Hele selskaber og familier på kolonien

Kolonien kan lejes til hele selskaber/familier. I lejen indgår sæsonens morgenmad – alt biodynamisk/økologisk. Leveres eller serveres efter aftale. Pris pr. nat: 5000kr + 2500kr i depositum for det samlet ophold.

 
 

WORKSHOPS / Teambuilding / YoGA etc?

Kolonien kan også lejes for en dag, hvis man skal tænke ud af boksen med højt til loftet. Der kan arrangeres mad og forplejning efter behov. Kontakt os for pris og nærmere arrangement.

 

Skoleudflugter

Kolonien kan også lejes af skoler og institutioner. I lejen kan indgå besøg på gården, madskole og forplejning efter aftale.  Kontakt os for pris og nærmere arrangement.