Birkemosegaard Køkken

Blog

Så er vi igang!

Efter års planlægning, stort byggeprojekt, ansøgningsproces og godkendelsesprocedurer , er vi endelig igang med Birkemosegaard Køkken. Vi, Marie og Martin, skulle også lige møde hinanden først, før det virkelig fik fart på.

Vi lejer os ind på 2.salen hos vores gode venner og samarbejdspartnere, Kung og Jesper, som ejer og driver Birkemosegaard. Det er også på deres jord vi er ved at anlægge vores køkkenhave, hvor vi glæder os til at servere frokost, vin og pinde-is sommeren over.

Nu står vi overfor den første sæson, med massere af gæster fra nær og fjern, kokke og restauranter som gæster os i køkkenet, kolonien der byder på smukke sovepladser, og naturen som sætter rammen for det hele. 

Vi glæder os - og vil her på bloggen, med jævne mellemrum, skrive lidt om hvad vi gør og særlig hvorfor vi gør det. Her vil også kommer opskrifter, når de efterspørges og lidt fortællinger om andre steder vi spiser og drikker vin.

Gode folk søges!

Velkommen i køkkenet!

Martin og Marie

Marie Hertz