Birkemosegaard Køkken

Blog

Kolonien med nye vinger

Vi har været heldige at drive den gamle pigekoloni ved havnebyen det sidste år. Vi har har fyldt det smukke gamle hus med mennesker, mad, liv og musik, og kunne med stor glæde tage i mod vores gæster dernedefra når de kom i køkkenet -  let uglet og fyldt med eventyr og frisind. For det er det den gamle koloni kan - løsne op og sætte fantasien fri. Måske netop fordi husets stand er som den er - at vind kan gå igennem og lyset kommer ind - kan den nå noget, som til tider kan være svært at finde.

Kolonien flyver nu videre til de bedste hænder vi kan forestille os, og vi glæder os til endnu nyt liv dernede. Vi kan næsten se taget fra Køkkenet - og håber på, at kunne sende kurve fyldt med mad, vin og brød derned - eller tage imod overnattende gæster og nye beboer. Vi ved i hvertfald hvad der sker når man indtager kolonien - Odden fremstår endnu smukkere og man får lyst til at slå rod.

De kærligste hilsner og held og lykke - fra os og alle pigerne der har været på kolonien.

Martin og Marie

Marie Hertz