Birkemosegaard Køkken

Blog

Vi rykker ind til Allégade 7 i det Økologiske Inspirations Hus for November - December

Vi ku ikke lade være. Lokalerne på Allégade trækker og muligheden for at kunne præsentere grøntsagerne nu hvor de har allermest kraft bør udnyttes... Derfor lukker vi op for en omgang middage, hver fredag - lørdag frem til 16 December hvor vi tilbyder et hav af retter baseret på de fantastiske grøntsager der stadig står i marken og suger til sig og de råvarer vi har allermest brug for lige nu hvor vi går vinteren i møde. 

Vi har brug for Grøntsager og det behøver ikke være kedeligt. Derfor skruer vi op for tips og tricks og krydrer med god vin.

Menu'en er fast hver aften men skifter efterhånden som grøntsagerne udvikler sig i mark og lo. Der vil være oksekød fra gårdens besætning af kødkvæg. Det er en blandingsrace af ca 85% Limousine, og 15% Rød Dansk Malkeko. 

Til hver menu sætter vi også en vinmenu baseret på rene vine. Kan også købes på glas og flaske. 

Maden bliver serveret ved langbord i vækstuset og alle sætter sig til bords samtidig. 

Selskaber kan arrangeres arrangeres. Kontakt Martin Kvedéris på 22141977

Marie Hertz