Birkemosegaard Køkken

Aktiviteter

Back to All Events

Det’levende! - Kraut, kimchi og kombucha - kunsten at fermentere

  • Birkemosegaard Køkken 165 Oddenvej Sjællands Odde, 4583 Denmark (map)

Velkommen til en levende morgenworkshop i Birkemosegaard Køkken i efterårsferien.

Workshoppen er for dig der er interesseret i at fermentere derhjemme, men som gerne vil have en grundlæggede introduktion. Hvad betyder det at fermentere, hvad gør det ved smagen og ved sundheden - og hvordan kommer man igang?

Vi kommer omkring klassiskerne, kraut, kimchi og kombucha som også alle er tre forskellige grundlæggende metoder og alle får mulighed for at prøve kræfter med surkål og får sit eget glas med hjem. Der vil ligeledes være mulighed for at købe en kombucha SCOBY og eddikemødre.

Prisen er 150kr for gæster der også har booket bord til frokost

Workshop alene koster 200kr

I prisen er der te og kaffe, og dit eget lille glas kraut til at tage med hjem

Lørdag 19.10 kl.10.30 - 12.00

BOOK HER

Noter “fermentering” ved frokostreservation

Workshop alene kontakt os på kontakt@birkemosegaardkokken.dk

Earlier Event: October 18
Markvandring og Frokost