Birkemosegaard Køkken

Aktiviteter

Back to All Events

Home Concerts på Allegade 7 - Mathias Heise

  • Det Økologiske Inspirationshus 7 Allegade Frederiksberg, 2000 Denmark (map)
Mathias Heise.png

Home Concerts er et koncert koncept, hvis idé bygger på at bringe kulturen og fællesskabet ind i stuerne med musik som omdrejningspunkt. Dette skabes ved at sammensætte professionelle artister med specielt udvalgte private hjem eller anderledes rammer, som scene. 

Alle artister spiller med et mindre set-up, for at skabe en nærværende og autentisk stemning, hvor distancen mellem publikum og musiker og publikum imellem, er meget lille. Der er plads til max 45 gæster per koncert.

Denne aften byder Home Concerts velkommen på Det Økologiske Inspirationshus og præsentere Mathias Heise - et prisbelønnet mundharpefænomen.

Mathias Heise er en virtuos på sin mundharpe og et usædvanligt musikalsk talent. Han startede med at spille mundharpe som 8-årig og blev fascineret af instrumentet, som har fulgt ham i tykt og tyndt lige siden. Det hører til sjældenhederne, at en ung dansk musiker udnævnes til verdensmester på sit instrument, men som kun 20-årig blev Mathias Heise i 2013 verdensmester i kromatisk mundharpe. I 2015 blev Mathias kåret som ‘Årets Nye Jazzstjerne’ i Danmark, og i 2016 modtog han ‘Kronprinsparrets Stjernedryspris’ – en pris, der gives til yngre danske kunstnere med et helt særligt talent. Senest modtog han i 2017 den prestigefyldte Ben Webster Prisen – som den yngste nogensinde....

Denne aften er han gået ammen med multiinstrumentalist Jacob Venndt, og sammen har de dannet en duo, der må betegnes som noget af et unikum. Jacob Venndt spiller nemlig også kromatisk mundharpe i topklasse, foruden at være solistuddannet kontrabassist på Aarhus Musikkonservatorium, og der er dermed lagt op til et møde mellem to kromatiske mundharper, mellem kontrabas, el-bas, klaver og ukulele, men først og fremmest mellem to ukuelige musikalske legekammerater.

Der er garanteret en stemningfyldt og magisk aften.

Earlier Event: June 13
Restaurant åben kl. 12-15 og 18-21