Birkemosegaard Køkken

Aktiviteter

Back to All Events

THAI NIGHT: SAME SAME BUT DIFFERENT


På søndag 18.00 - 21.30 er der THAI-Aften i BIRKEMOSEGAARD KØKKEN. Under navnet "Same Same but different" er det vores kok Mathew Parker der med stor kærlighed til asiatisk vil stå for en middag der hylder køkkenet i det område i Syd-Thailand, Kung fra Birkemosegard er vokset op med. Menuén koster 395. Maden er original syd-thailandsk og er rimelig krydret, anbefales ikke til små børn.
Dørene åbner kl 18.00 og vi sætter os sammen tilbords kl 18.30

Menuprisen er exl drikkevarer.

Reserver bord her

We invite you to join us at Birkemosegaard Køkken for an evening of authentic cuisine from Southern Thailand. A celebration of the food from the birthplace of Kung Anderson, co-owner of Birkemosegaard Biodynamic & Organic Farm. This is not for the faint hearted - expect lots of aromatic ingredients, spice and strong, yet balanced flavours straight from the heart of Thai cuisine. We are offering a 6-course menu of farm-to-table food combining the wonderful produce available at Birkemosegaard and the surrounding area, with the flavours and cooking styles associated with Southern Thailand.

Yderligere information 71741977

Ticket price is for 6-course menu excluding drinks.

Earlier Event: July 21
Åben Frokost kl. 12-15
Later Event: August 1
OPENING HOURS AUGUST