Birkemosegaard Køkken

Aktiviteter

Back to All Events

Arrivederci amore, ciao!

  • Birkemosegaard Køkken 165 Oddenvej Sjællands Odde, 4583 Denmark (map)
arrivideciamoreciao.jpg

Autentisk italiensk aften i køkkenet på Odden

Det har været en skøn sæson i vores Køkken. Fuld af farver, masser af grønt, glade gæster og høj sol. Efteråret er over os - og uge 42 - efterårsferien - lukker vi sæsonen af med åben hele ugen alle dage, fermenteringsworkshops med Marie, markvandringer med Martin og så denne helt fantastiske aften!

Klik her for ugens program

Vi kommer ikke uden om at vi elsker italienernes simple tilgang til råvarer og kærlighed for grøntsagerne her fra Sjællands Odde. Derfor lader vi vores italienske folk, køkkenchef Riccardo "Gira” og restaurantmanager Viola Capriola stå for et autentisk norditaliensk køkken denne onsdag i oktober. De to har, men de lyttede til “Arrivederci amore, ciao” sat menuen og glæder sig til at byde jer velkommen!

5 retter, italinske vine, musik og selvfølgelig PASTA!

Onsdag 16. Okotber. kl 18.00 - 21.00

Pris: 425dkk / Bambinos 225kr

Reservation nødvendig

Reserver bord her