Birkemosegaard Køkken

Aktiviteter


Det’levende! - Kraut, kimchi og kombucha - kunsten at fermentere
Oct
19
10:30 AM10:30

Det’levende! - Kraut, kimchi og kombucha - kunsten at fermentere

Velkommen til en levende morgenworkshop i Birkemosegaard Køkken i efterårsferien.

Workshoppen er for dig der er interesseret i at fermentere derhjemme, men som gerne vil have en grundlæggede introduktion. Hvad betyder det at fermentere, hvad gør det ved smagen og ved sundheden - og hvordan kommer man igang?

Vi kommer omkring klassiskerne, kraut, kimchi og kombucha som også alle er tre forskellige grundlæggende metoder og alle får mulighed for at prøve kræfter med surkål og får sit eget glas med hjem. Der vil ligeledes være mulighed for at købe en kombucha SCOBY og eddikemødre.

Prisen er 150kr for gæster der også har booket bord til frokost

Workshop alene koster 200kr

I prisen er der te og kaffe, og dit eget lille glas kraut til at tage med hjem

Lørdag d. 19.oktober kl.10.30 - 12.00

BOOK HER

Noter “fermentering” ved frokostreservation

Workshop alene kontakt os på kontakt@birkemosegaardkokken.dk

View Event →
Markvandring og Frokost
Oct
18
11:00 AM11:00

Markvandring og Frokost

Få ekstra appetit med en tur rundt på gården og i marken inden frokosten.

Martin guider og fortæller og du har har muligheden for at still spørgsmål.

Vi mødes ved gårdbutikken

Mandag d.14.10 og Fredag 18.10 kl.11

Noter “markvandring” ved frokostreservation

OBS Markvandringer er gratis med frokost reservation. Ellers koster det en 50’er.

View Event →
Det’levende! - Kraut, kimchi og kombucha - kunsten at fermentere
Oct
17
10:30 AM10:30

Det’levende! - Kraut, kimchi og kombucha - kunsten at fermentere

Velkommen til en levende morgenworkshop i Birkemosegaard Køkken i efterårsferien.

Workshoppen er for dig der er interesseret i at fermentere derhjemme, men som gerne vil have en grundlæggede introduktion. Hvad betyder det at fermentere, hvad gør det ved smagen og ved sundheden - og hvordan kommer man igang?

Vi kommer omkring klassiskerne, kraut, kimchi og kombucha som også alle er tre forskellige grundlæggende metoder og alle får mulighed for at prøve kræfter med surkål og får sit eget glas med hjem. Der vil ligeledes være mulighed for at købe en kombucha SCOBY og eddikemødre.

Prisen er 150kr for gæster der også har booket bord til frokost

Workshop alene koster 200kr

I prisen er der te og kaffe, og dit eget lille glas kraut til at tage med hjem

Torsdag 17.10 og Lørdag 19.10 kl.10.30 - 12.00

BOOK HER

Noter “fermentering” ved frokostreservation

Workshop alene kontakt os på kontakt@birkemosegaardkokken.dk

View Event →
Arrivederci amore, ciao!
Oct
16
6:00 PM18:00

Arrivederci amore, ciao!

Autentisk italiensk aften i køkkenet på Odden

Det har været en skøn sæson i vores Køkken. Fuld af farver, masser af grønt, glade gæster og høj sol. Efteråret er over os - og uge 42 - efterårsferien - lukker vi sæsonen af med åben hele ugen alle dage, fermenteringsworkshops med Marie, markvandringer med Martin og så denne helt fantastiske aften!

Klik her for ugens program

Vi kommer ikke uden om at vi elsker italienernes simple tilgang til råvarer og kærlighed for grøntsagerne her fra Sjællands Odde. Derfor lader vi vores italienske folk, køkkenchef Riccardo "Gira” og restaurantmanager Viola Capriola stå for et autentisk norditaliensk køkken denne onsdag i oktober. De to har, men de lyttede til “Arrivederci amore, ciao” sat menuen og glæder sig til at byde jer velkommen!

5 retter, italinske vine, musik og selvfølgelig PASTA!

Onsdag 16. Okotber. kl 18.00 - 21.00

Pris: 425dkk / Bambinos 225kr

Reservation nødvendig

Reserver bord her

View Event →
Markvandring og Frokost
Oct
14
11:00 AM11:00

Markvandring og Frokost

Få ekstra appetit med en tur rundt på gården og i marken inden frokosten.

Martin guider og fortæller og du har har muligheden for at still spørgsmål.

Vi mødes ved gårdbutikken

Mandag d.14.10 og Fredag 18.10 kl.11

Noter “markvandring” ved frokostreservation. Book her

OBS Markvandringer er gratis med frokost reservation. Ellers koster det en 50’er.

View Event →