Birkemosegaard Køkken

Aktiviteter

 
 

Aktiviteter

Vi elsker at lave mad og vi elsker at spise mad og mærke, hvad måltidet betyder for os. Den erfaring vil vi gerne dele med jer - både igennem vores aktiviteter, men også ved at lave mad til jeres private arrangementer.

 
 

Sommerkøkken

Alle har glæde af inspiration udefra og gæstekokkene, som vi leverer varer til, elsker også at komme på gården og være med i marken, inden de går i køkkenet og tryller helt specielle oplevelser frem. Følg på siden her og via Birkemosegaards nyhedsbrev, når vi annoncerer årets sommerkøkkener.

 

Selskaber

Vi laver mad til selskaber - både i vores eget køkken men også rundt om i landet. Sammen kan vi finde frem til, hvilken rolle måltidet kan og skal spille til jeres arrangement. Vores menu’er er bestemt af årstiden, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten af råvarerne. Vi har erfaring fra private intime middage, middage i det fri, bryllupper, konfirmationer og virksomhedsarrangementer. Udover Birkemosegaard har vi også adgang til lokaler på Drejergaarden ved Lejre og Allégade på Frederiksberg.

 
 

Kurser

Vi afholder forskellige madlavningskurser - partering af fisk, partering af kød, brød, fermentering og syltning, grøn gastronomi etc. Følg med via nyhedsbrevet, når vi annoncerer kurserne.

 

MARKVANDRING 

Sjællands Odde er et fantastisk område og naturen omkring. Birkemosegaard kan give et spændende indblik i den mangfoldige biodiversitet. Kom med og få appetit på naturen. Følg med via nyhedsbrevet, når vi annoncerer markvandringer og sanketure.